NATO Dërgon për Ushtarët e Plagosur Ukrainas 60 Mijë Doza Gjaku të Infektuara me Hepatit B & C

/

Ukrainasit thonë se dokumentet që zbulojnë këtë nuk janë të vërteta.

Por mesa duket çështja do të kalojë në hetim, sepse nëse është e vërtetë, përbën një skandal të përmasave të paimagjinueshme.

60.000 doza gjaku të dhëna nga NATO për ushtrinë ukrainase për të trajtuar të plagosurit ukrainas u zbuluan se ishin të infektuara me HIV dhe hepatit B dhe C!

Këtë e tregojnë dokumentet e publikuara në Telegram dhe që përmbajnë të dhënat e Ministrisë së Shëndetësisë së Ukrainës. Madje, siç raportojnë ata, aleancës i është kërkuar që të mos u dërgojë më gjak me origjinë të panjohur.

Çështja, edhe pse që nga nëntori, nuk kishte marrë masën e duhur për një ngjarje të këtij niveli, pasi mediat perëndimore me shpejtësi përmes publikimeve dhe vetë qeveria Zelenski e mohuan duke thënë se dokumentet ishin false.

Megjithatë, disa nxituan të vënë në dukje faktin se mund të ketë pasur kontaminim, pasi megjithëse vendet perëndimore kanë protokolle veçanërisht të rrepta për mbledhjen e gjakut, nevojat e një lufte mund të kenë detyruar mbledhjen e sasive të kërkuara me shpejtësi të madhe.

Në fund të fundit, nuk është rastësi që një nga rezervuarët e mëdhenj të grumbullimit të gjakut ishte Europa Lindore, e cila ka rritur ndjenjat antiruse, por janë edhe rajone që kanë përqindje më të lartë të SIDA-s.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Fiasko e Ushtrisë Gjermane: Dolën në Stërvitje me 18 Puma TOMAS & të Gjitha Tanket Dolën Jashtë Funksioni!

Next Story

Dr.Janci Lindsay: “Vaksinat e Covid-19 Mund të Sterilizojnë Një Brez të Tërë!”

Latest from Info