Shën Joan Maksimoviç: “Në Kohët Eskate, Tekstet e Shenjtorëve & Etërve të Kishës do të Jenë Udhërrëfyes!”

/

Shën Joan Maksimoviç

“Në vitet e fundit, e keqja dhe herezia do të jenë përhapur aq shumë sa besimtarët nuk do të gjejnë as prift dhe as bari që t’i mbrojnë nga gabimet dhe t’i këshillojnë për shpëtim.

Atëherë, besimtarët nuk do të mund të pranojnë udhëzime të sigurta nga njerëzit, por udhërrëfyesi i tyre do të jenë tekstet e Etërve të Kishës së Shenjtë.

Sidomos në këtë epokë, çdo besimtar do të jetë përgjegjës për të gjithë besimtarët e Kishës.

Vëllezër, është koha që ne të gjithë të marrim përgjegjësitë tona ndaj Zotit dhe historisë. Mos toleroni më devijime dhe gabime nga priftërinjtë dhe kryepriftërinjtë tuaj! Mos u mbyllni syrin, mos u bëni palë, ju jeni bashkëpërgjegjës!

Shenjtorët ju paralajmërojnë…”

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Tërmet Sërish në Ishullin Evia - Natë Ankthi pas 4.9 Rihter - Aparati Shtetëror në Gatishmëri

Next Story

Spanja Heq TVSH-në për Produktet Kryesore në Këtë Kohë Krize Ekonomike

Latest from Info