Harta Globale e Nivelit të Korrupsionit – Shqipëria në Zonën e Kuqe

Niveli i korrupsionit dhe renditja e Shqipërisë sipas ‘Transparency International’.

Shqipëria gjendet në zonë e kuqe, të gradacionit të tretë të vendeve më të korruptuara. Shqipëria ndodhet më poshtë se Kosova, apo Maqedonia e Veriut, raknohet kështu ndër vendet më problematike.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Biden Njofton Sulm të Ri Ndaj Lindjes së Mesme

Next Story

SHBA: Senati Pranoi T'i Japë 60 Miliardë Dollarë Ndihmë Ukrainës!

Latest from Info