“Bomba” e Trump: “Ndoshta nuk do të Arrijmë as në Zgjedhjet e Nëntorit – Lufta e Tretë Botërore Është Shumë Afër”!

/

Pozicionimi tronditës i Trump në një intervistë të tij.

Ish presidenti dhe i rikandiduari me republikanët për presidencën, Donald Trump, gjatë një interviste theksoi se “mund të mos arrijmë as në zgjedhjet” e planifikuara për në nëntor, pasi “lufta botërore është shumë afër”.

Kandidati për presidencën e SHBA-së, D. Trump theksoi se “9 muaj janë shumë, ka shumë mundësi që para përfundimit të periudhës elektorale të kemi Luftën e Tretë Botërore”.

Çfarë ka për të thënë manjati amerikan? Na thotë atë se qeveria e Biden do të shtyjë SHBA-në në Asamblenë e 3-të të Përgjithshme për të mos lejuar që në SHBA të mbahen zgjedhje dhe që Trump të fitojë sërish pushtetin!

Dhe nëse shikojmë me kujdes lëvizjet, sidomos të atyre që komandojnë, pas presidentit Biden, d.m.th. Viktoria Nuland dhe Antony Blinken, do të shohim se ndoshta ai nuk e ka edhe aq gabim.

Shikoni fragmentin e intervistës së Trump:

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

SHBA: Senati Pranoi T'i Japë 60 Miliardë Dollarë Ndihmë Ukrainës!

Next Story

Fundi i Gjermanisë Si Një Fuqi e Madhe Industriale

Latest from Info