Kopertina Tronditëse nga “The Economist”: “Është Europa Gati për Dyshen e Putin – Trump?”

/

Revista britanike shtron një pyetje ekzistenciale për BE-në.

Tronditëse është kopertina e “The Economist” me Putin dhe Trump, e cila në titull vë në dyshim nëse “Europa është gati”.

Kopertina tregon presidentin Putin duke parë me dylbi Europën, së cilës Trump i ka kthyer shpinën. Gjërat janë të thjeshta: Fituesi i afërt i Ukrainës, presidenti rus Putin, nuk harron se sa gjak i ka kushtuar vendit të tij bashkëpunimi i pajustifikuar, sipas tij, i Brukselit dhe i Berlinit me presidentin amerikan Biden, si dhe ekipin e tij me Nuland, Blinken etj.

Trump është i vendosur “të përfundojë” BE-në si një konkurrent tregtar dhe të shkatërrojë një koalicion ekonomik të vendeve të kontrolluara kryesisht nga sistemi Soros.

Kritik viti 2024 për të gjithë…

1 Comment

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Kaos në Bruksel: Beteja në Rrugë Midis Fermerëve & Policisë Jashtë Godinës së Këshillit Europian

Next Story

Stamboll: Shenja Paralajmëruese edhe për Cunami - "Tërmeti i Madh Është Fakt", Thotë Lekkas

Latest from Info