Ushtarët Francezë Ngurrojnë të Shkojnë në “Therrtoren” e Ukrainës Kundër Rusëve

/

Mediat franceze zbulojnë klimën që mbizotëron në radhët e ushtrisë franceze.

Emmanuel Macron mund ta ketë pasur zili jetën e Napoleonit dhe kërkon dërgimin e trupave në Ukrainë për të sulmuar Rusinë, por shqetësimi në radhët e ushtrisë franceze është i dukshëm dhe tani ushtarakët dhe ushtarët po deklarojnë hapur për mediat franceze se, në thelb është çmenduri të luftosh me rusët.

Revista / portali francez “Marianne” ka zbuluar se ushtarët francezë nuk do ta ndjekin Macron në një luftë me Rusinë.
Madje, mediat franceze raportojnë se në bisedat personale me ushtarët francezë, ata janë veçanërisht të ashpër në deklaratat e tyre për cilësinë e forcave franceze përballë atyre ruse:

“Mos bëni gabim që të përballeni me rusët, ne jemi një ushtri tifozësh përballë tyre!

Oficeri francez tha se dërgimi i trupave në Ukrainë është absurd dhe se bisedime të tilla i sjellin forcat franceze në gjendje, apo situatë kritike!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Putin: “Duam të Negociojmë të Ardhmen e Ukrainës, por Jo me Kokainomanin Zelenski!”

Next Story

SHBA Kërkon me Ligj që TikTok të Bëhet me Pagesë ose Duhet të Ndalohet si Aplikacion

Latest from Info