Europa po Tjetërsohet nga Islami

/

Imazh nga qyteti i Napolit sot (video).

Deri në vitin 2060, një në tre banorë të planetit do të jetë mysliman.

Napoli, i cili dikur magjepsej me historinë dhe kulturën e tij të pasur, tani është pushtuar nga mijëra myslimanë.
Napoli është bërë tashmë i panjohshëm dhe këtë e vërtetojnë videot e publikuara në rrjetet sociale.

Kujtojmë se në vitin 2015 myslimanët përbënin 24.1% të popullsisë së botës, megjithatë, sipas hulumtimeve, deri në vitin 2060, një në tre banorë të planetit do të jetë mysliman.

Më shumë se 1/3 e muslimanëve jetojnë në Afrikë dhe Lindjen e Mesme, rajone ku vërehet rritja më e madhe e popullsisë. Në fakt, vlerësohet se popullsia myslimane do të rritet në të gjitha vendet e botës, duke përjashtuar Amerikën Latine dhe Karaibet, ku shumë pak shkojnë për të banuar atje.

Në cilat vende jetojnë shumica e myslimanëve?

Sipas Pew, CIA World Factbook dhe burimesh të tjera, këto janë vendet me më shumë myslimanë:

Maldive: 100% e popullsisë janë myslimanë.

Mauritania: Që nga viti 1960, Mauritania është bërë një republikë islamike dhe 100% e popullsisë së saj janë myslimanë.

Afganistan: 99.8% e popullsisë janë myslimanë.

Tunizi: 99.8% e popullsisë janë myslimanë.

Iran: 99.7% e popullsisë janë myslimanë, kryesisht shiitë.

Irak: 99% e popullsisë janë myslimanë.

Marok: 99% e popullsisë janë myslimanë.

Jemeni: 99% e popullsisë janë myslimanë.

Somali: 98.9% e popullsisë janë myslimanë.

Turqi: 98.6% e popullsisë janë myslimanë.

Nigeri: 98.3% e popullsisë janë myslimanë.

Algjeri: 98.2% e popullsisë janë myslimanë.

Arabia Saudite: 97.1% e popullsisë janë myslimanë.

Xhibuti: 97% e popullsisë së Xhibutit, në Bririn e Afrikës, janë myslimanë.

Sudan: 97% e popullsisë janë myslimanë.

Azerbajxhan: 96.9% e popullsisë janë myslimanë.

Taxhikistan: 96.7% e popullsisë janë myslimanë.

Libia: 96.6% e Libisë janë myslimanë.

Uzbekistan: 96.5% e popullsisë janë myslimanë.

Pakistan: 96.4% e popullsisë janë myslimanë.

Senegali: 95.9% e popullsisë janë myslimanë.

Kosovë: 95.6% e popullsisë janë myslimanë.

Gambia: 95.3% e popullsisë së Gambisë janë myslimanë.

Mali: 95% e popullsisë në Mali janë myslimanë.

Jordani: 93.8% e popullsisë janë myslimanë.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Italia Kundër Planeve të Macron për Dërgimin e Trupave nga NATO në Ukrainë

Next Story

Medvedev: "Po Vjen Varja!"

Latest from Info