Rothschild Perandoria Globale

/

Rothschild kjo perandori globale, 1%-shi që sundon 99%-shit e botës.

Rothschild kontrollojnë:

1. Bankat Qëndrore në 163 vendeve dhe ato të BE-së;

2. FMN _ Fondin Monetar Bankar;

3. Qeverinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës;

***

  1. Bankat Qëndrore nuk janë institucione publike, por Banka të kontrolluara nga sektori privat. Dhe të gjitha Bankat Qëndrore kontrollohen nga Familja Rothschild. Kjo u jep mundësinë elitave të shkaktojnë kriza financiare në shtete të veçanta, apo edhe në nivel global, sepse krizat financiare janë kriza të elitave dhe vetëm.

Vetëm 4 vende i janë shmangur këtij kontrolli: KUBA, KOREA E VERIUT, IRANI dhe SIRIA, së fundmi edhe Rusia.

Ja për shembull: krizat ekonomike në Amerikë, ato të viteve 1920, 1929 dhe 2008 u shkaktuan nga Banka e Rezervave Federale.

Apo, në vitin 1998 Rusia dhe në vitin 2001 Argjentina u kaluan, u shtynë, apo u futën me vullnetin e disave në depresion të thellë ekonomik, pikërisht mes politikave financiare të Bankave Qëndrore. Dhe në fund, apo si përfundim, vetëm elitat janë përfitues të krizave, që u sjellin atyre fitime marramendëse, ndërkohë që popujt zhyten në varfëri.

2. FMN _ Fondi Monetar Ndërkombëtar është kolona e dytë, por me një ndryshim që këtu përfshihen, apo janë anëtarë edhe KUBA edhe KOREA E VERIUT.

Sot, shumica e vendeve janë varfëruar nga FMN-ja, teksa kanë marrë prej saj borxhe / kredi në shuma të konsiderueshme, me hir a me pahir, nganjëherë edhe në vlera disa dhjetra apo qindra miliardë dollarë. Dhe FMN-ja është i vetmi kreditor për vendet në depresion financiar.

Në mënyrë që FMN-ja të sigurojë marrjen e kësteve periodike të kredisë nga shtetet/qeveritë, u kontrollon atyre me forma arbitrare politikën, ekonominë, financat, deri edhe pronat e palujtshme, ose e thënë ndryshe pasuritë kombëtare. Kështu pra, që nga momenti i kreditimit, në thelb, këto shtete nuk janë më sovrane.

3. Qeveria Amerikane është kolona e tretë e kësaj Perandorie, e cila ka patur deri më tani si funksionar, një “henchman” të elitave financiare. Termi “henchman” i përdorur nga amerikanët, nënkupton kreun/Presidentin e shtetit që shet popullin e vet, teksa merr ryshfet.

Kolona e tretë ka ndërmarrë ndër vite operacione të tilla në interes të elitave financiare:

1953 _ Puç kundër Kryeministrit në Iran;

1954 _ Puç kundër Presidentit në Guatemalë;

1960 _ Vrasja e Kryeministrit në Kongo;

1961 _ Sulm për të rrëzuar Kryeministrin në Kubë;

1961 _ Largimin e kreut të Laos (Burma);

1963 _ Atentat ushtarak kundër Presidentit në Republikën Domenikane;

1964 _ Atentat ushtarak kundër Presidentit në Brazil;

1964 _ Puç kundër Presidentit në Bolivi;

1965 _ Puç kundër Presidentit në Indonezi;

1966 _ Puç kundër Presidentit në Republikën Domenikane;

1967 _ Puç kundër Kryeministrit në Greqi;

1973 _ Puç kundër Presidentit në Kili;

1975 _ Puç kundër Presidentit në Peru;

1981 _ Vrasja e Presidentit në Ekuador;

1981 _ Vrasja e sunduesit në Panama;

1983 _ Invazioni i SHBA në Grenada për vrasjen e Kryeministrit;

1989 _ Invazioni i SHBA në Panama dhe largimi i Noriegës;

1981 – 1990 _ SHBA ndërhyrje ushtarake në Nikaragua;

1991 _ Puç ushtarak kundër Presidentit në Haiti;

1991 _ SHBA ndërhyrje ushtarake në Irak kundër Sadam Hussein;

1999 _ Luftë në Kosovë nga NATO në drejtimin e komandove të lartë të SHBA;

2001 _ SHBA ndërhyrje ushtarake kundër Talibanëve në Avganistan;

2002 _ Puç i dështuar për të rrëzuar Presidentit e Venezuelës;

2003 _ Revolucioni Rozë dhe largimi i Presidentit në Gjeorgji;

2003 _ Lufta në Irak dhe ekzekutimi i Sadam Hussein në vitin 2006;

2005 _ Revolucioni i Tulipanëve në Kirgistan dhe rrëzimi i Presidentit;

2011 _ SHBA kryesoi ndërhyrjen ushtarake në Libi, deri në vrasjen e al-Gaddafi-t;

2011 _ Lufta në Siri dhe sulmi i dështuar për të rrëzuar al-Asaad;

2014 _ Rrëzimi i qeverisë në Ukrainë kundër Presidentit.

Dhe sot Lufta në Ukrainë.

Dhe një nga arsyet kryesore të luftërave, puçeve, sulmeve në këto vende, ka qënë se këto vende në kohët respektive të goditjeve, nuk kanë lejuar aksesin e Organizatave Ndërkombëtare në politikat e tyre të drejtimit të shtetit, apo në menaxhimin e aseteve kombëtare. Pra, në ato momente këto vende/shtete nuk kanë lejuar të kalojnë nën kontrollin e plotë të Rothschild-ëve.

Vendet ku ndërhyrja amerikane rrëzoi qeveritë e tyre dhe pozicionoi qeveri “kukulla”, bankat i kaluan në duart e elitave financiare. Duket pra që elitat financiare funksionojnë pa koshiencë, pa moral, duke kthyer vende të tëra në rrënoja, për të akumuluar pushtet dhe pará. Ndoshta ky mekanizëm kriminal duhet të ketë një fund dhe personat përgjegjës duhet të përballen me drejtësinë.

99% e popullsisë kontrollohet nga një elitë. Është kjo një teori konspiracioni apo është një fakt? Dhe, a kontrollohet elita nga Rothschild?

Po! Familja Rothschild kontrollon edhe elitat, 1%-shin. Për këtë ka evidenca dhe fakte kokëforta, të pakundërshtueshme, të pakontestueshme, të parefuzueshme.

Thuajse të gjitha bankat kontrollohen nga Rothschild dhe janë plot 164 (në fund të shkrimit i keni të rradhitura).

Pasuria e Familjes Rothschild vlerësohet të jetë rreth 500 trilionë dollarë amerikanë. Një 5 me 15 zero. Por është tmerrësisht i vështirë kalkulimi i të gjithë pasurisë së tyre të luajtshme dhe të paluajtshme.

Kthehem tek Amerika dhe ritheksoj se Rothschild-ët përdorin edhe Bankën e Rezervave Federale të SHBA si bankë private, si dhe janë të pakët ata qytetarë amerikanë që dinë se e gjithë SHBA varet nga Banka e Rezervave Federale.

Gjithashtu shumë amerikanë nuk dinë se Shërbimi i të Ardhurave të Brendshme është një Agjensi e huaj (Internal Revenue Service _ IRS). IRS është një kooperacion i huaj privat i FMN-së (IMF) dhe është “Ushtria Private” e Bankës së Rezervave Federale. Qëllimi i ekzistencës së IRS është që të kontrollojë amerikanët, në mënyrë që ata të paguajnë rregullisht taksat, si “skllevër” të edukuar tashmë dhe të bindur. Presidenti Andrew Jackson i tha “taksidarëve” që do i dëbonte me shkelma, por populli amerikan nuk e kuptoi atëherë, që të ngrihej për ta pasuar në kauzën e tij. Pas disa kohësh Presidenti Jackson i deklaroi zv.presidentit të tij se, ata të Bankës Federale donin ta vrisnin. Kështu fillon zinxhiri i vrasjeve dhe asgjësimeve të atyre që donin të shkrinin Bankën Federale, në dekadat që do të pasonin. Kështu “gangësterët” e elitës financiare vranë Linkoln-in dhe Kennedy-n, që guxuan të kishin idenë e shkatërrimit të gansterëve megabankierë.

Theksojmë se janë vetëm 2 Banka, që u japin kredi shteteve në botë dhe më pas i mbajnë peng:

a. Banka Botërore; (Kjo Bankë drejtohet nga elitat financiare, nga vetë Familja Rothschild.)

b. FMN _ Fondi Monetar Ndërkombëtar; (FMN është pronë e një pronari të vetëm, Familjes Rothschild.)

Nuk është teori konspiracioni që Familja Rothschild është në majën e pushtetit. Nëse bëni kërkimet tuaja do të zbuloni gjithashtu se janë MasterMind-i i Rendit të Ri Botëror dhe po nxisin Axhendën e dominimit tërësor të botës.

Këta njerëz janë prapa Bashkimit Europian dhe Euro-s dhe këta janë ideatorët për krijimin e “Unionit të Amerikës së Veriut” dhe të monedhës së këtij Unioni, emërtuar ‘Ameros’. E kishit dëgjuar më parë këtë? Këta kontrollojnë të gjitha shërbimet inteligjente në të gjithë botën, thuajse, dhe ushtria e tyre private është NATO.

Por, sot, kjo elitë dhe Rothschild nuk po kontrollojnë dot, të pakëtn politikisht, Trump-in në Amerikë dhe shumë konservatorë në Europë dhe gjetiu.

Të gjitha Perandoritë një ditë bien. Përgjegjësinë e këtij momenti historik global për të rrëzuar elitat majtisto-globaliste diabolike e kanë amerikanët të parët dhe më pas europianët.

***

Vendet ku Bankat Qëndrore, ose Kombëtare, ose Rezervat, ose Autoritetet Monetare, kontrollohet nga Rothschild:

Albania / Shqipëria

Arabia Saudite

Afrika e Jugut

Argjentinë

Armeni

Aruba

Austri

Australi

Azerbajxhan

Bahamas

Bahrein

Bangladesh

Barbados

Bashkimi Europian

Belgjikë

Belize

Benin

Bermuda

Bjellorusi

Butan

Bolivi

Bosnjë-Herzegovinë

Bostvana

Brazil

Britania e Madhe

Bullgari

Burkina Faso

Burundi

Çad

Çeki

Danimarka

Ekuador

El Salvador

Elfenbein

Egjipt

Emiratetet e Bashkuara Arabe

Etiopi

Estoni

Filipine

Fixhi

Finlandë

Francë

Gabun

Gambia

Ganë

Greqi

Guine

Guatemalë

Guinea Bissau

Gjermania

Gjeorgjia

Haiti

Hollandë

Hollanda Antile (Karaibe)

Honduras

Hongkong

IndiIndonezi

Irak

Iran

Irlandë

Islandë

Izrael

Itali

Japoni

Jemen

Jordani

Kamboxhia

Kamerun

Kanada

Karaibe

Kazakistan

Katar

Kenia

Kirgistan

Kolumbi

Kanaros

Kongo

Korea e Jugut

Kroaci

Kubë

Kuvajt

Lesoto

Latoni

Liban

Libi

Lituani

Luksenburg

Kajman (ishujt)

Kili

Kina

Kosta Rika

Monako

Madagaskar

Malavi

Malajzi

Mali

Malta

Marok

Maurien

Maqedonia e Veriut

Meksikë

Moldavi

Mali i Zi

Mongoli

Mozambik

Namibi

Nepal

Nigeri

Nikaragua

Norvegji

Oman

Pakistan

Papua

Nea Guinea

Paraguai

Peru

Poloni

Portugali

Qipro

Ruanda

Rumani

Republika e Afrikës Qëndrore

Republika Domenicane

Solomon (ishujt)

Samoa

San Marino

Skoci

Suedia

Senegal

Serbi

Seikele (ishujt)

Sierra Leone

Singapur

Sllovaki

Slloveni

Spanjë

Sri Lanka

Sudan

Surinam

Taxhikistan

Tanzani

Tailandë

Togo

Tonga

Trinidad & Tobago

Tunizi

Turqi

Ugandë

Ukrainë

Ungaru

Uruguai

Venezuela

Vietnam

Zelanda e Re

Zvazilandë

Zvicër

Zambia

Zimbabue

Xhamajka

*RUSI (Pas Revolucionit të 1917-ës Banka Qëndrore e Rusisë kaloi nën kontrollin e Rothschil për 99 vite, por edhe pse periudha përfundoi në vitin 2016, vazhdoi dhe kontrollohej sërish prej tyre, ndërsa tani ndodhën prej presidentit Putin ndryshimet raikale dhe shkëputja.)

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Një i Vdekur që Akuzon Dy të Gjallë

Next Story

Sulm i Rëndë Rus në Kiev me Raketa Hipersonike

Latest from Info