Alexander Dugin për të Nesërmen e Rusisë

/

Alexander Dugin për të nesërmene Rusisë those se, duhet të çlirojmë edhe Kievin pa armë bërthamore dhe luftë botërore. Ky është qëllimi minimal!

Vlerësimi i intelektualit më të shquar rus, profesor Aleksandër Dugin, për të nesërmen e sulmit terrorist është një prej atyre vlerësimeve që analizohet nga të gjitha kancelaritë e perëndimit.

Ai vetë pagoi një çmim të lartë në të kaluarën e afërt nga terrorizmi kur humbi vajzën e tij të vetme Daria.

“Matematika e luftës sot është e thjeshtë. Ne duhet të çlirojmë Kharkivin, Odesën, Nikolaevin dhe Kievin (natyrisht Zaporozhye, Kherson, Dnepropetrovsk, Chernigov dhe Sumy), pa iu drejtuar armëve bërthamore dhe luftës botërore në shkallë të gjerë nëse mund të shmanget. Ky është objektivi minimal. Çdo gjë më pak është e pamundur, e papranueshme.

Tani pyetja është se çfarë duhet bërë për këtë? Gjysmë milion, ose më mirë akoma, një milion trupa shtesë – të pajisura dhe të trajnuara. Kalimi në një nivel të ri të mobilizimit të ekonomisë, industrisë, shkencës, kulturës, arsimit. Militarizimi i plotë i shtetit dhe shoqërisë. Menjëherë!

E megjithatë jemi vonë. Kemi drejtim absolutisht të drejtë, por të ngadaltë.”

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Përgatitet Sulmi më i Madh Ajror Rus i Dy Viteve të Fundit

Next Story

25 Vite më Parë - 24 Mars 1999 NATO Filloi Bombardimet në Serbi

Latest from Info