Medvedev me 4 Fjali

/

Mbretëria e Qiellit, të gjithë të vrarëve pafajësisht!

Do të hakmerremi me të gjithë.

Kushdo që është i përfshirë, pavarësisht nga vendi i origjinës dhe statusi, është tashmë objektivi ynë kryesor dhe ligjor.

Prisni, djema!

1 Comment

  1. Fashist, Terrorist, Ekstremist, tash të pafajshëm po dalin njerëzit e tu.
    E ndërhyrjet ushtarake që i bëtë në Ukrainë, ndaj vëllezërve tuaj mbi 10.000 viktima, ata nuk janë viktima të pafajshme apo.
    Po ju qësi far e flliqur jeni, po më të flliqur edhe ata që ju përkrahin, e që kryt dojnë me e lanë mas juve.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Ukraina Sulmoi Anijet Ruse Yamal & Azov në Sevastopol

Next Story

Përgatitet Sulmi më i Madh Ajror Rus i Dy Viteve të Fundit

Latest from Info