Kush Është Mëshqerra e Kuqe?

/

Moska kryeqyteti i Rusisë, Mos-cow emërtimi i saj në anglisht, por edhe në disa gjuhë të tjera, emërtimi përkthehet në “mëshqerrë”. Me pikënisje nga lufta kryesisht, por edhe nga emërtimi i kryeqytetit, të shumtë janë ata që po ngrehin pyetjen: mos ndoshta Moska është mëshqerra? Duke i shtuar pyetjes edhe faktin se “rus” do të thotë e kuqe. Pra mos ndoshta Moska e Kuqe është mëshqerra për hebrenjtë, ndaj dhe duhet ta sakrifikojnë për të shenjtëruar ndërtimin e Tempullit të Tretë?

Mos ndoshta lufta totale e shpallur nga të gjithë kundër Moskës, me rastin e luftës në Ukrainë, ka një lloj tjetër semiologjie? Pra mos ndoshta kafsha shndërrohet në një simbolikë tjetër nga këta që luftojnë sot Rusinë?

A është e lidhur lufta e shpallur në Moskë nga hebreu Zelenski dhe lobi zionist amerikan dhe aleatët e tyre lokalë, me eskatologjinë hebraike?

Nëse nuk sakrifikojnë mëshqerrën e kuqe, pra Moskën, nuk mund të vazhdojnë me rindërtimin e Tempullit të Tretë. Kjo është arsyeja Rzsia po goditet nga i gjithë Perëndimi, deri dhe në befasinë e goditjes terroriste në “Crocus City Hall”.

Zionistët duan që hiri i mëshqerrës së kuqe, të shenjtërojë me hirin e saj kryqin e Mesias së tyre të rremë, Antikrishtit, që lidhet me ndërtimin e Tempullit të Tretë.

Shenjat apokaliptike do të jepen nga Moska vallë? Në epokën apokaliptike a do të lexohen të gjitha shenjat dhe a do të zhbllokohen të gjitha kodet teksa Moska po reziston dhe nuk po dorëzohet para thertores? Moska është Rezistenca e fundit ndoshta? Përsa kohë Moska, Mëshqerrën e Kuqe, mbahet dhe nuk dorëzohet, planet e tyre “mesianike” janë pezull.

Pyetjet si më sipër po i mendojnë dhe ngrehin një numër historianësh analistë, pasi hebrenjtë dhe i gjithë Perëndimi janë grupuar dhe kanë vënë për qëllim fundor, shkatërrimin e Rusisë dhe copëzimin e saj. E thënë ndryshe, po kërkohet flijimi i Moskës (Rusisë).

Previous Story

EMERGJENCË: Diplomatët e Kinës, Turqisë, Kazakistanit etj., po Largohen me Ngut nga Ukraina – Diçka “e Madhe” po Vjen

Next Story

Letra e Parë e Apostull Joanit

Latest from Info