H5N1 – Gati për Prodhim Masiv Vaksina e Gripit të Shpendëve…

/

Konstilacioni po përgatisin një tufë vaksinash…

Po përgatisin situatën e re përderisa qytetarët pranojnë që jetëgjatësia e tyre nuk u reduktohet dhe teksa nuk marrin parasysh efektet anësore, duke besuar apo duke u bindur verbërisht ndja “ekspertëve” që janë instrumentat e qeverive, zbatues të urdhërave dhënë prej tyre.

Me vetmohim drejt shfarosjes, nënshtrimit dhe skllavërimit.

New York Times raportoi se ekzistonte rreziku që virusi të mund të ndryshonte dhe të përhapej midis njerëzve.

Jo vetëm kaq, por edhe Daily Mail pretendoi mes një shkrimi se një shpërthim i ri i gripit të shpendëve mund të ishte “100 herë më i keq se Covid”.

E që përballohet edhe ky lloj gripi makineria është vënë në lëvizje për prodhimin e vaksinës.

Previous Story

Cijët Janë 144.000?

Next Story

Ligj i Ri në SHBA për Etiketat e Ushqimeve - Çfarë Nuk do të Shkruhet?

Latest from Info