Senatorja Amerikane Republikane Godet SHBA-në & Ukrainën me Një Amendament

/

Çdo anëtar i Kongresit që voton për ndihmën për Ukrainën kërkohet të bashkohet me Forcat e Armatosura të Ukrainës. Ky është një amendament i projektligjit nga një senatore amerikane.

Ky amendament në projektligjin e Kryetarit Johnson u prezantua nga anëtarja e Dhomës së Përfaqësuesve senatorja Marjorie Taylor Greene (republikane, mbështetëse e Trump).

Ajo propozon gjithashtu që Kievi nuk mund të shpenzojë paratë e akorduara nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës derisa të mbajë zgjedhje, gjithashtu Ukraina duhet të mbyllë të gjithë laboratorët biologjikë dhe të raportojë në Shtetet e Bashkuara për punën e tyre.

Ky maendament dhe propozim i senatore republikane vendosin përpara përgjegjësisë përfaqësuesit amerikanë dhe vetë Kongresin dhe Senatin, si dhe po ushtron presion për llogaridhënie nga ana e Ukrainës. Jo vetëm kaq, por senatorja po ushtron presion ndaj Ukrainës që të mbahen / zhvillohen zgjedhje të lira dhe demokratike, siç parashikon ligji.

Previous Story

Letra e Apostull Pavlit Drejtuar Efesianëve

Next Story

“Bras de fer” Bërthamor mes SHBA-së & Rusisë

Latest from Info

Ati ynë!

Teksa studiojmë “Ati ynë” që na mësoi Jezu Krishti, kuptojmë gjithnjë e më shumë se është