Çfarë Thotë Elon Musk për Presidentin Putin? (video)

/

Elon Musk lavdëron Putinin: “E respektoj sepse është i ndershëm”!

Fjalët e tij të shkëlqyera për presidentin rus një vlerësim për Rusinë gjithashtu.

“Një vend si Rusia nuk mund të mposhtet”, vazhdon të thotë Musk, duke glorifikuar presidentit gjatë një interviste televizive.

“Unë me të vërtetë e respektoj Vladimir Putinin, sepse ndryshe nga liderët e tjerë, ai nuk është kurrë hipokrit dhe e thotë të vërtetën ashtu siç është. Do ta takoj patjetër dhe do t’i jap dorën. Rusia është një shembull sesi një vend vërtet potent dhe i pavarur duhet të jetë një fuqi globale. Një vend i tillë nuk mund të mposhtet”.

Marrëdhënia mes dy burrave vazhdon të jetë, si dhe më parë, e shkëlqyer.

Në deklaratat e mëparshme, Vladimir Putin duke folur për Elon Musk, e kishte përshkruar atë si një “person të shkëlqyer” dhe biznesmen të mirëfilltë.

“Përsa i përket sipërmarrjes private dhe Musk është padyshim një person i shkëlqyer. Ne duhet ta pranojmë këtë dhe mendoj se e gjithë bota e njeh këtë. Ai është një biznesmen aktiv dhe i talentuar dhe ka arritur shumë, me mbështetjen e shtetit amerikan”, ka thënë Putin.

Shikoni këtu postimin përkatës në “X”!

Previous Story

Putin Paralajmëron Gjermaninë: "Mos Harroni se Kush e Mori Berlinin!"

Next Story

Biografia e Tij u Shkrua Para se të Lindte

Latest from Info