8 Humbjet e Vullnetshme të Bashës – Qëndrimi në Opozitë i PD-së Falimentoi Militantët, por i Solli Kapitale të Shtuara Sipërmarrjes “PD”, në Pronësi të Bashës.

1. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, ishte përgjegjësi numër dy për humbjen e Zgjedhjeve Kombëtare të vitit 2013.

2. Kryetari i PD-së është përgjegjësi i humbjes së Zgjedhjeve Lokale të vitit 2015.

3. Kryetari i PD-së është përgjegjësi i humbjes së Zgjedhjeve Kombëtare të vitit 2017.

4. Kryetari i PD-së është përgjegjësi i humbjes së Zgjedhjeve Lokale të vitit 2019, mes mospjesëmarrjes në zgjedhje, teksa PD është parti elektorale.

5. Kryetari i PD-së është përgjegjësi i humbjes së Zgjedhjeve Kombëtare të vitit 2021.

Mos harroni edhe këto 3 humbje:

6. Kryetari i PD-së është përgjegjësi i humbjes së Zgjedhjeve Lokale të përshpejtuara në Korçë.

7. Kryetari i PD-së është përgjegjësi i humbjes së Zgjedhjeve Lokale të përshpejtuara në Dibër.

8. Kryetari i PD-së është përgjegjësi i humbjes së Zgjedhjeve Lokale të përshpejtuara në Kolonjë.

8 humbje dhe asnjë dorëheqje. Institucionin e dorëheqjes e njohin ata që njohin institucionin e përgjegjësisë. Basha nuk klasifikohet në këta lloj individësh politikë që marrin përgjegjësi, një monedhofagu si Basha, nuk i kërkohet në fakt dorëheqja, i duhet marrë zyra që ka zaptuar, forcërisht. Por prej kujt? Kush? Kjo është çështje! Ndaj të djathtët intelektualë dhe mendjehapur nuk e gjejnë më veten në një parti të atrofizuar dhe të zaptuar nga dy familje dhe pa politikanë seriozë që i dalin prëballë shkatërrimtarit Basha.

Lulzim Basha e ka shndërruar Partinë Demokratike në sipërmarrje private dhe kush dyshon për këtë, përveçse fatkeq është edhe i pashpresë, si dhe bakeq për vendin dhe popullin. Dhe kush kundërshton është palë në kompromis malinjë.

Gjithçka që do të vijë në ditët, javët dhe muajt në vazhdim do të jenë përpjekje për të mbajtur Bashën në krye të PD-së, sepse Basha i duhet Ramës dhe askush tjetër, por edhe Berishës i duhet, mesa kuptoni, jo nga ato që duken, por nga ato që struken.

Partia Demokratike shkon tashmë e paepur drejt shkrirjes graduale, me Bashën dhe Bashallëkun në sofër dhe ca militantë viktima që do të zgajten në kangjellat e SHQUP-it. “Nuk ka viktima të pafajshme”. (Sartre)

8 humbje që konsolidojnë Bashën në postin e kreut të PD-së. Kur të djathtët nuk e larguan Bashën 8 herë, pse do e largojnë tani?! Kur nuk pati të djathtë që ta largonin ashën 8 herë, kush do ta largojë tani?!

Kush mendon se Basha do të ikë, paska “ikur”!

1 Comment

 1. Good day,

  My name is Eric and unlike a lot of emails you might get, I wanted to instead provide you with a word of encouragement – Congratulations

  What for?

  Part of my job is to check out websites and the work you’ve done with mast.al definitely stands out.

  It’s clear you took building a website seriously and made a real investment of time and resources into making it top quality.

  There is, however, a catch… more accurately, a question…

  So when someone like me happens to find your site – maybe at the top of the search results (nice job BTW) or just through a random link, how do you know?

  More importantly, how do you make a connection with that person?

  Studies show that 7 out of 10 visitors don’t stick around – they’re there one second and then gone with the wind.

  Here’s a way to create INSTANT engagement that you may not have known about…

  Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know INSTANTLY that they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re literally checking out mast.al.

  CLICK HERE https://talkwithwebvisitors.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.

  It could be a game-changer for your business – and it gets even better… once you’ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation – immediately (and there’s literally a 100X difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes.)

  Plus then, even if you don’t close a deal right away, you can connect later on with text messages for new offers, content links, even just follow up notes to build a relationship.

  Everything I’ve just described is simple, easy, and effective.

  CLICK HERE https://talkwithwebvisitors.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

  You could be converting up to 100X more leads today!

  Eric
  PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
  You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
  CLICK HERE https://talkwithwebvisitors.com to try Talk With Web Visitor now.

  If you’d like to unsubscribe click here http://talkwithwebvisitors.com/unsubscribe.aspx?d=mast.al

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Ç'është Kjo Parti "Police" me "Grup të Armatosur për Mbrojtjen e Votës"?! - Vrasja që Vulosi Humbjen e Thellë!

Next Story

Filozofo-teologo-juristo-gazetari Bëri Gafën e Rradhës me Greqishten dhe Aristotelin!

Latest from Opinione