Forcat Ajrore Ruse Sheshojnë Magazinat & Kampet e Ushtrisë së Ukrainës (video)

/

Ato ndodheshin në një pikë qendrore të linjës ukrainase.

Përpjekjet perëndimore për të forcuar forcat ukrainase duket se po rezultojnë të kundërta ndaj inteligjencës ruse, pasi edhe një herë depot qëndrore dhe zonat e montimit të njësive në Dnipropetrovsk u shkatërruan nga një sulm ajror rus, pasi dronët rusë zbulues, kishin përcaktuar vendndodhjen e tyre.

Bombat ajrore u hodhën nga distanca deri dhe mbi 60km dhe shkatërruan një sërë kompleksesh të Kujdesit Administrativ të Ukrainës si dhe njësi rezervë.

Qyteti është një qendër bazë për shpërndarjen e materialit luftarak në njësitë e vijës së parë dhe goditja do të përkeqësojë dhe vështirësojë furnizimin e ukrainasve.

Previous Story

1260 Ditët e Profetit Daniel & Apokalipsit

Next Story

Zakharova: Denoncon Ukrainën për Rekrutim Aktiv të Mercenarëve Përmes Ambasadave në Europë & Botë

Latest from Info