“Manuale” Perversioni & Pedofilie për Fëmijët 4-6 vjeç me “Bekimin” e OBSH-së!

/

Janë tronditëse ato që kanë filluar t’u mësojnë fëmijëve të vegjël në Francë.

“Djemtë mund të duan djemtë e tjerë”; “Djemtë mund të bëhen vajza duke ndryshuar seksin”; “Kënaqësia e marrëdhënieve anale dhe vaginale”.

“Për çështjen LGBTQI+, manuali shpjegon kuptimin e secilës shkronjë, duke shtuar se ju mund të ndryshoni gjininë dhe të merrni medikamente frenues për të bllokuar apo vonuar zhvillimin e karakteristikave gjinore parësore dhe dytësore, si mjekra dhe flokët.”

Këta janë disa shembuj, të mbledhur në një tabelë ku shpjegohet se çfarë duhet t’u mësohet fëmijëve të moshës 4–6 vjeç, në kursin e edukimit seksual në shkollat ​​franceze, bazuar në të famshmet “standardet e OBSH-së”, të cilat thuhet se janë përshtatur. Manuela që qarkullojnë në Francë, Qipro apo në vende skandinave, hartuar nga njëfarë Alfred Kinsey dhe bashkëpunëtorët e tij.

Pas tyre qëndron zhvillimi i idesë së seksualitetit pozitiv tek fëmijët shumë të vegjël, madje edhe tek foshnjat, “të cilët konsiderohen të aftë për të përjetuar kënaqësi seksuale”, raporton M. Denaxa.

Në një kohë kur çështja e njohurive bazë në të gjitha nivelet e arsimit po bëhet gjithnjë e më shqetësuese në nivel europian, disa institucione ndërkombëtare dhe europiane kanë vendosur të promovojnë… prioritetin e papritur të edukimit seksual… që nga lindja! Ndërsa rritja e ndërgjegjësimit dhe ndihma e fëmijëve për të zbuluar seksualitetin e tyre janë veprime themelore, fryma dhe metoda në të cilën duhet të ndodhë ky inicim janë faktorë po aq të rëndësishëm, siç është përcaktimi i moshës në të cilën duhet të ndodhë.

Por programi dhe udhëzimet e nxjerra për këtë çështje të rëndësishme nga organizma si Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) konsistojnë qartë në seksualizimin e fëmijëve që në lindje, në emër të një pseudoshkencës, duke kërkuar mbështetjen e mësuesve, por edhe të të gjithë profesionistëve që punojnë në strukturat e socializimit të fëmijëve.

Nënshtrim absolut ndaj OBSH-së.

Pra, që nga koha e pandemisë, Bashkimi Europian ka deklaruar nënshtrim pothuajse absolut ndaj OBSH-së. Udhëheqësit europianë, përfshirë presidentin Makron në maj 2022, kanë theksuar se Organizata Botërore e Shëndetësisë duhet të marrë mbështetje të plotë, sepse “është i vetmi institucion legjitim që mund të garantojë sigurinë shëndetësore universale dhe të na lejojë kolektivisht të kemi një përgjigje të koordinuar, të unifikuar dhe mbështetëse”.

Pra, përveç se kontributet europiane në këtë organizatë gjatë krizës së koronavirusit pothuajse u dyfishuan, lidershipi europian ndjek verbërisht rekomandimet e OBSH-së dhe vendet europiane të lidhura me kontrata me të, duhet të zbatojnë në mënyrë rigoroze politikat e saj.

Mashtrimi i ‘të drejtave seksuale’.

Për të kuptuar saktësisht se çfarë po ndodh në shkollat ​​franceze dhe mundësisht në shkollat ​​e vendeve të tjera europiane, nga kopshti (arsim parafillor) deri në klasën e fundit të shkollës së mesme, organizata “Mamans Louves” (“Mothers Lycaines”) prezantoi 46 raste specifike të mësimdhënies së edukimit seksual, por edhe veprime, të cilat nuk janë të përshtatshme me moshën e nxënësve dhe raportohen nga fëmijët, familjet dhe mësuesit e tyre.

Për shembull, ka raporte për ftesën në klasat e kopshtit për të mbledhur libra mbi identitetin gjinor. Thirrja cilësohet si “akt krenarie”, si pjesë e intensifikimit të propagandës në favor të komunitetit LGBT+ nëpër shkolla.

Gjatë frekuentimit të kopshtit, fëmijët e vegjël kanë mësuar për vetëkënaqjen, parandalimin e abuzimeve seksuale, për ngacmimet e “Princeshës” Kejvinë, ndërsa që në moshën tre vjeçare, veç përrallave, tashmë kanë dëgjuar histori edhe për transgjinorë.

Zana që “shndërron vajzat e vogla në djem”.

Në klasën e parë të shkollës fillore, në seancat e edukimit seksual, nxënësit informoheshin se një vajzë e vogël “ndërron vajzat e vogla në djem të vegjël”

Në klasën e dytë nxënësit ndër të tjera u mësuan për mënyrën e prodhimit të spermës…

Këta janë disa shembuj tronditës të raportuar nga vetë fëmijët për atë që panë dhe mësuan nga seancat e edukimit seksual, të përfshira në kurrikulën e tyre shkollore.

Në gjimnaz, mësimet avancojnë përtej imagjinatës.

Hapet rruga gjithashtu për pranimin gradual të pedofilisë.

Duke studiuar “Rregullat për Edukimin Seksual në Europë”, të botuar nga Pou në vitin 2010 dhe “Deklarata e të Drejtave Seksuale” të Federatës Ndërkombëtare të Planifikimit Prindëror (IPPF), mbi të cilën bazohet Organizata Botërore e Shëndetësisë, mund të shihet sesi gjithmonë, pa marrë parasysh asnjëherë psikikën e fëmijës apo mbrojtjen e fëmijës, po shkruhen dhe lejohen mësime që dëmtojnë fëmijët dhe të rinjtë.

E megjithatë, këto janë dy tekstet kryesore, që supozohet të jenë këshillimore, por në realitet janë standardet e edukimit seksual në shkollat e Europës.

Siç argumentojnë psikologë dhe psikiatër, “megjithëse fëmijët kanë shqisa, ata nuk kanë seksualitet në moshat shumë të vogla. Prandaj, shikimi i imazheve të natyrës seksuale, ose referimi ndaj seksualitetit të të rriturve në një mënyrë pothuajse vulgare, mund të çojë në varësi seksuale, sjellje impulsive ose delikuencë”.

Në nivel europian, po mendohet të krijohen të paktën tre sesione të edukimit seksual në shkolla, në një vit. Disa vende, si Franca dhe Qiproja, i kanë përfshirë tashmë në sistemin e tyre arsimor.

Disa shkencëtarë argumentojnë se “standardet e edukimit seksual të OBSH-së nuk janë gjë tjetër veçse zhvillimi i dinamikës seksuale të fëmijës” me ndihmën e të rriturve, të cilët duhet t’i ndihmojnë për këtë qëllim. Rreziku i një marrëdhënieje të tillë është se fëmija mund të pranojë seksin me një të rritur, pasi, sipas rekomandimeve të Organizatës Botërore të Shëndetësisë, e drejta seksuale është e drejtë për seksualitet dhe e gëzojnë të gjithë, pa diskriminim moshe apo orientimi seksual.

Në vetvete, ky fakt hap derën e pranimit gradual të pedofilisë, si një situatë normale, që në momentin kur fëmijët do të mësojnë se janë qenie seksuale nga organet e tyre gjenitale dhe kanë një orientim seksual…

Previous Story

"Ukraina do të Hedhë Bombë Bërthamore" thotë Rusia - Konfirmon Deputeti Britanik - Bllokohen 81 Media Perëndimore

Next Story

Cili Është Plazhi më i Pastër në Botë?

Latest from Info

Perëndia Trini

Që në moshë të vogël themi fjalët: “Besoj në një Perëndi…!” Kemi mësuar se Perëndia është