Do të Ketë Goditje Brenda Territorit të SHBA-ve!

/

Nënkolonel amerikan thotë se amerikanët duhet të jenë “vigjilentë”!

“Sulmi i menjëhershëm!”

Një ish-zyrtar i Forcave Speciale të SHBA-së po paralajmëron se do të ketë një sulm të madh brenda Shteteve të Bashkuara në të ardhmen e afërt, pjesërisht për shkak të politikave të hapura të kufirit të Joe Biden.

Nënkoloneli Scott Mann, duke folur për Newsmax, disa ditë më parë, pohoi se burime veterane afgane i thanë atij që të priste një ngjarje të madhe terroriste brenda SHBA brenda vitit të ardhshëm.

“Ajo që ata thonë është se ka një sulm të afërt në horizont me shumë aktivitete të nëndheshme brenda Afganistanit” i tha Mann prezantuesit Robb Schmitt.

Mann ishte pjesë e Task Force Pineapple, një task forcë vullnetare e veteranëve amerikanë për të evakuuar qytetarët amerikanë dhe aleatët afganë pasi Talibanët pushtuan Afganistanin.

Mann vazhdoi të kritikonte aparatin e inteligjencës amerikane dhe politikanët për lejimin e kthimit në të njëjtat kushte pak para sulmeve terroriste të 11 shtatorit, të cilat çuan në forcimin e forcave vendase të mbikëqyrjes dhe në “Luftën kundër Terrorit” në nivel global.

“Kemi qenë këtu më parë. Ne e kemi kaluar këtë më parë. Ne u zotuam “kurrë më” më 11 shtator dhe kaluam 20 vjet duke u marrë me të”, shpjegoi Mann.

Mann pohoi se: “kur Joe Biden braktisi Afganistanin, duke lënë pas miliarda dollarë pajisje dhe armë ushtarake, kërcënimi i terrorizmit është rikthyer”.

Çfarë po përgatitet vallë?

Previous Story

Amerika Flet për Pushtim Rus në Estoni & Letoni!

Next Story

Përgatitja e Shtëpisë në Rast Lufte!

Latest from Info

Perëndia Trini

Që në moshë të vogël themi fjalët: “Besoj në një Perëndi…!” Kemi mësuar se Perëndia është