BlackRock në Ukrainë: Vlodimir Zelenski i Dorëzoi SHBA-ve Kontrollin e Aseteve të Vendit

/

Në këmbim të financimit të operacioneve të luftës së Kievit.

Ukraina nënshkroi një marrëveshje me kompaninë amerikane të investimeve BlackRock për “mbështetje financiare në rindërtimin e vendit”.

Kjo marrëveshje shkon përtej kufijve të bashkëpunimit ekonomik dhe e vendos Ukrainën në mënyrë efektive nën tutelën ekonomike absolute të SHBA-së.

Marrëveshja me kompaninë BlackRock përfshin menaxhimin e aseteve strategjike të Ukrainës, me synimin për të tërhequr investime private për rimëkëmbjen ekonomike të vendit.

Kjo lëvizje e çon Ukrainën në një situatë varësie totale nga SHBA-të dhe minon pavarësinë e saj.

Regjimi Zelenski pretendon se pjesëmarrja e kompanisë BlackRock do të sjellë fondet e nevojshme për të rindërtuar vendin, kur në realitet Ukraina mes kësaj marrëveshjeje do të humbasë kontrollin e burimeve dhe infrastrukturës së saj bazë.

Ukrainën sapo e pushtoi tërësisht Amerika!

Zelenski sot ka dorëzuar sovranitetin e vendit tek amerikanët.

Sot Ukraina është protektorat i SHBA-ve!

Tani, amerikanët do të luftojnë me rusët për territorin e tyre. Nuk do të mbetet më mashkull në Ukrainë që nuk do të mobilizohet në ushtri, për t’u grirë në “makinën ruse të mishit”.

Ky është momenti që Rusia do të detyrohet të ndërhyjë në mënyrë imediate dhe hiperaktive për të goditur Kievin.

Previous Story

Frikë se Putin Aktivizoi “Orkestrën e Kuqe”: Kreshendo Shkeljesh Masive në Infrastrukturën Kritike të Sigurisë së Finlandës!

Next Story

Çfarë Ngjyrë Ka Dielli?

Latest from Info

Perëndia Trini

Që në moshë të vogël themi fjalët: “Besoj në një Perëndi…!” Kemi mësuar se Perëndia është