Fjalimi i Trump në CPAC – LIVE!

Ndiqni liove fjalimin e Trump në CPAC. Mesazhe për të ardhmen politike të Partisë Republikane dhe të djathtës amerikane në përgjithësi. Priten mesazhe të forta dhe të qarta!