Gishtat tregojnë personalitetin!

Sekreti fshihet tek gishti i unazës dhe tek gishti tregues. Krahasimi i këtyre dy gishtave flet shumë për personalitetin tuaj.Këtë test e bëjnë vetëm meshkujt sepse gjatësia e këtyre gishtave ka indikator

Kush e zbuloi zeron?

Pse helenët e injoronin ekzistencën e zeros? As romakët dhe as helenët e antikitetit nuk e përdornin zeron, sepse nuk i shkonte përshtat filozofisë së tyre, por ekzistonte në astronomi nocioni i