French Front National (National Front - FN) far-right party's President, European MP and candidate for the 2017 French Presidential elections Marine Le Pen attends a debate on the conclusions of the European Council meeting on October 20-21 at the European Parliament in Strasbourg, eastern France, on October 26, 2016. / AFP / FREDERICK FLORIN (Photo credit should read FREDERICK FLORIN/AFP/Getty Images)

Marine le Pen kërkon referendum për të dalë nga BE

Informacioni më i fundit vjen nga Franca!

Kryetarja e Fronit Nacional, Marine Le Pen dhe Beppe Grillo kërkojnë Referendum në vendet e tyre, për të qëndruar në monedhën Euro apo për të kaluar në monedhën kombëtare!

Ndërkohë neo-komunisti Tsipra, sorosiani Varoufaki dhe nacionalistët në Europë “këndojnë” të njëjtin refren!
Kush luan lojë dhe kush është reali. Padyshim që konservatorët e Europës janë seriozët e çështjes së largimit nga BE-ja dhe kripto-komunistët luajnë për Sorosin dhe globalizmin.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Shqiptari në Ujnajë

Next Story

Dyshja e "ekuilibristëve" pelivanë Rama - Meta, në balanca absurde.

Latest from Info