Maskarada “Coronavirus” mori fund!

Maskarada mori FUND!

Më shumë se 600 mijë të vdekur në nivel global nga gripi!

316 mijë të vdekur nga Covid-19.

Sipas Agjensive kryesore telegrafike europiane të lajmeve, sipas burimeve zyrtare bërë publike prej tyre, virusi ka shkaktuar 316 mijë dhe disa të vdekur, ndërkohë që nga planeti u larguan për shkak të gripit mbi 600 mijë njerëz.

Të prekur nga virusi Covid-19 rezultojnë afro 4.8 milionë njerëz, prej të cilëve mbi 2 milionë janë rikuperuar plotësisht.

Pse na mbyllën brenda?

Pse na izoluan?

Çfarë kërkonin të arrinin mes kësaj lufte kundër njeriut?

Çfarë provuan?

Nxorrën dot rezultate, apo u doli nga kontrolli plani i panikut dhe kontrollit të masave?

Cilët e organizuan gjithë këtë maskaradë që mbolli përkohësisht panik panbotërisht?

Cili ka qënë dhe është plani i përgjithshëm, përveç asaj që quhet Qeverisje Globale?

Përgjigjet për këto pyetje dhe për shumë të tjera, pak a shumë secili prej nesh i ka brenda vetes. Disa i shprehin publikisht dhe sa mirë që bëjnë! Por njerëzimi bën një pyetje, që vjen si shkak-pasojë e së tërës:

“Do të dalin ata që e organizuar dhe a do të ndëshkohen konform ligjit?” Unë them, po! Por, ne duhet të flasim. Ne duhet të zgjedhim njerëzit e duhur për të na qeverisur. Dhe ne duhet ta kërkojmë zbardhjen e kësaj maskarade dhe ndëshkimin e shkaktarëve, çdo ditë, me të gjitha format, mjetet dhe mënyrat që disponojmë, për të nxitur investigimin, akuzën, gjykimin dhe ndëshkimin.

Është ndoshta më shumë se fat dhe dritë në fund të tunelit, ekzistenca e Presidentit Trump në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe e gjithë mbështetësve të tij brenda Amerikës dhe në mbarë botën. Dhe besimi ndaj një personi, apo një grup personash, buron dhe mbështetet zakonisht në prova, në vepra, në akte dhe fakte të kryera dhe të evidentueshme. Dhe të tilla për Presidentin Trump dhe bashkëpunëtorët e tij, kemi shumë, tashmë!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Kompania EasyJet sulmohet nga 'hackers' kinezë

Next Story

Intervistë e Presidentit Trump në FoxNews

Latest from Opinione

Melina Merkuri

Personaliteti Melina Merkuri u dallua jo vetëm si aktore, por edhe si politikane me luftën e