‘Deep State’ në Amerikë drejt burgut

‘Deep State’, sipas shumë Media-ve vizive dhe elektronike, duket se të gjithë këta, “personazhe” të fotos dhe të pushtetit të errët anti-Trump, por-Globalist, i pret burgu!

Duket sipas opinionistëve amerikanë dhe jo vetëm, se rrugë tjetër, as monomat, nuk ka!

#Obamagate Kjo kirurgji e thellë për të spastruar “demonët” e Qeverisjes Globale është proçes që Presidenti Trump ka për ta çuar deri në fund!

Malinja ka dhënë metastaza, por mjekësia politike ka avancuar shumë! Vijnë ditë të vështira për majtisto-globalistët, shumë të vështira!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Protestë "tallava" për Teatrin pas shëmbjes

Next Story

Sa gjini ka njeriu? Ua thotë OKB!

Latest from Info