Gishtat tregojnë personalitetin!

Sekreti fshihet tek gishti i unazës dhe tek gishti tregues. Krahasimi i këtyre dy gishtave flet shumë për personalitetin tuaj.
Këtë test e bëjnë vetëm meshkujt sepse gjatësia e këtyre gishtave ka indikator testosteronin.
Dhe janë tre tipe: A, B dhe C.

A. Gishti i unazës është më i gjatë se gishti tregues

Ky mashkull është i pashëm, tërheqës dhe mund të vijë në kontakt me këdo. Janë pak agresivë dhe marrin menjëherë riskun përsipër. Këta persona bëjnë më shumë të ardhura se ata që këtë gisht e kanë më të shkurtër se gishtin tregues.

B. Gishti i unazës është më i shkurtër se gishti tregues

Këta meshkuj kanë shumë vetëbesim, aq sa mund të jenë edhe pak narcistë. Këta persona nuk e kanë problem të qëndrojnë të vetmuar dhe nuk u pëlqen t’i shqetësojnë. Megjithatë kur duan dikë, bëhen më të hapur, por nuk e marrin të parit iniciativën.

C. Gishti i unazës është njësoj i gjatë me gishtin tregues

Edhe ky fakt dhe vetëm thotë shumë… meshkuj me të tillë gishtërinj janë meditues të mirë, të sjellshëm dhe të dashur. Janë tipa të balancuar. Janë të qetë dhe gjithçka u shkon “sahat”, si të jetë e kurdisur.

(Studim shkencor: Universiteti Chicago, USA)

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Onasis, pse u martua me Jacqueline Kennedy, teksa ishte i dashuruar me Maria Kallas?

Next Story

Bilderberg Grup, "model" i Qeverisë Globale

Latest from Info