Justin Timberlake: Unë Paguaj për të Nxjerrë Protestuesit nga Burgu!

U shfaq Hollywood-iani majtist dhe ofrohet që të paguajë për të nxjerrë vandalë dhe banditë protestues nga burgu.

Në të njëjtën kohë Senatori Republikan Ted Cruz i sugjeron dhe e këshillon që t’i përdorë apo shpenzojë ato shuma, për një qëllim tjetër më të mirë, duke i dhënë milionat për shembull, bizneseve të afro-amerikanëve, apo latinëve, që u janë shkatërruar, djegur dhe plaçkitur, dhe të mos i shpenzojë milionat e tij për të nxjerrë shkelës të ligjit nga burgu.

Përfundimisht, këta janë të majtët, kjo është filozofia e tyre e qeverisjes. Të majtët kanë vendosur të shkatërrojnë Amerikën. Por sot amerikanët do të bëhen bashkë dhe përkrah Presidentit Trump më shumë se kurrë dhe si rrallë ndonjëherë në historinë e tyre, të pas-skllavërisë.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Trump Thyhen Heshtjen!

Next Story

Ndalim Qarkullimi në New York - Dyfishohen Forcat Policore

Latest from Info

Ati ynë!

Teksa studiojmë “Ati ynë” që na mësoi Jezu Krishti, kuptojmë gjithnjë e më shumë se është