Soros po e Kthen në Personale Përplasjen me Presidentin Trump (video)

Në një dalje të tij Soros ka thënë: “E kosideroj Administratën Trump një administratë të rrezikshme për Botën. Por e e shikoj si një fenomen qartësisht të përkohëshëm, që do të zhduket në vitin 2020, ose ndoshta edhe më shpejt”.

Nga ana tjetër e gjithë drejtësia amerikane është e angazhuar për kapjen, arrestimin dhe ndërshkimin e protestuesve të dhunshëm, vandalëve dhe hajdutëve. Gjithashtu, edhe prokurorët e niveleve më të ulta në distriktet e Amerikës janë tërësisht të angazhuar në hetimin e personave pjesëmarrës, por kryesisht po angazhohen me zbulimin e personave që i organizuan dhe i financuan protestat dhe protestuesit.

Nga të gjitha të dhënat e derimëtanishme Soros është një prej financuesve kryesorë.

Administrata Trump shtron pyetjen: “A do të zhduket Soros pas 3.11.2020?”

Ndërsa në zyrën e Presidentit Trump dhe në struktura të Departamentit të Drejtësisë dhe pranë Sekretearit të Shtetit, janë miliona amerikanë ata që shkruajnë dhe kërkojnë investigimin dhe arrestimin e Soros.

Presidenti ka deklaruar: “Nuk do të shpëtojë asnjë. Follow the Money. Zbulo krimin. Pastrojmë Amerikën.”

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Pamje Shokuese nga Mikonos: Policia "shkul" Çadra dhe Shezllonë nga Plazhet

Next Story

Dikur në Davos, "Elitat" Globaliste Kundër Trump!

Latest from Opinione