Radhë për Bukë në Milano – Plandemia po Jep Rezultatet e Parashikuara! (Video)

/

Shikoni videon e turpit të mileniumit të ri. Populli italian duket të ketë humbur edhe ai, me radhë dhe në ngjashmëri me të tjerët, forcën e brendshme për reagim dhe përmbysje të djajve që po zaptojnë botën.

Diktaturat përmbysen me kryengritje masive dhe me çdo mjet që lejon ligji dhe e drejta.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Gjermania Anulon Krishtlindjet: Angela Merkel e Kalon Vendin në një 'Lockdown' Tjetër Gjatë Sezonit të Festave të Fundvitit!

Next Story

Sidney Powell: Trump Mund të Përdorë Urdhërin Ekzekutiv të Vitit 2018 për Ndërhyrje të Huaja në Proçesin Zgjedhor!

Latest from Info