CNN “Gramafoni” që Mashtron Popullin me Sondazhe të Rreme, Kundër Trump. Si dikur me Hillary Clinton!

Historia përsëritet shëmtuar!

Sipas CNN kandidati i nominuar i të majtëve në Amerikë, Joe Biden ka avantazh të thellë përpara Presidentit aktual Donald Trump, me 14 pikë (përqindje) diferencë, sipas një sondazhi të kryer nga vetë CNN, të cilin e publikoi vetëm para pak minutash.

Sipas sondazhit të ri, të kryer në 1,250 persona (një numër shumë i vogël ky të anketuarish për sondazh me marzh të vogël gabimi, krahasuar me numrin e popullsisë), nga data 2 qershor deri në 5 qershor 2020, 55% e të anketuarve mendojnë të votojnë për Biden në zgjedhjet presidenciale të nëntorit 2020, ndërsa 41% thonë se do të mbështesin Trump.

*Vëreni ndryshimin e verbave! Njëra palë “mendon”, tjetra palë “mbështet”. Të paktën në terma CNN nuk “i ka futur duart” sondazhit, ose nuk i ka dhënë rëndësinë e duhur, nga nxitimi për të prodhuar ‘Fake News’.

Sondazhi i muajit maj 2020, i kryer nga CNN gjithashtu, tregonte një diferencë prej 5 pikësh (përqindje), që do të thotë se tashmë Biden ka thelluar diferencën.

Sondazhi u krye fill pas fotos së kritikuar prej disave, të Presidentit Trump, teksa mbante Biblën në dorë në hyrje të Kishës Episkopale të Shën Joanit, menjëherë pas protestave dhe dhunës së ushtruar.

***

Ndërkohë që të gjitha sondazhet serioze që kryhen nga republikanët dhe Institutet pranë tyre, deklarojnë për diferencë të thellë dhe epërsi të madhe të Presidentit Trump, ndaj kandidatit të majtë Joe Binden, që duket që ka veç skandaleve me korrupsione në Amerikë, Ukrainë dhe gjetiu, ku i implikuar është edhe djali i tij, probleme reale mentale, memorje të cunguar dhe mungesë aftësie dhe rrjedhshmërie në shprehje të mendimeve.

Debatet televizive mes kandidatëve, parashikohen të jenë një lloj spektakli humoristik dhe satirik, një program televiziv argëtues për teleshikuesit, nëse Joe “i përgjumuri” (siç e cilëson Trump) do të mbetet deri në fund kadidati i së majtës amerikane.

#MAGA

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

OKB: "Që të Imponojmë Axhendën e Klimës Nevojitet një 'Lockdown' në Ekonominë Globale!"

Next Story

Kajro: "Nën pushtimin otoman Kostandinopoja". Koordinohet Rusia dhe Egjipti kundër Turqisë.

Latest from Info