Hollywood: Rrëmbeni Armët Kundër Mbështetësve të Trump

Në dëshpërim të plotë Hollywood-i nxjerr përpara aktorin Tom Arnold, ku mes një postimi në Twitter u bën thirrje njerëzve për konfrontim me armë kundër mbështetësve të Trump.

U bën thirrje zezakëve dhe “të bardhëve liberalë” të rrëmbejnë armët, dyfekët e etërve dhe të shkojnë “tek hunda e bandave të veglave jokonformiste të Trump-it”.

Kështu Hollywood-i mes këtij aktori “vegël” dhe “të vogël”, që ka marrë edhe një risk penalo-ligjor, mendon se do të çojë në revoltë zezakë dhe të bardhë, me dyfek në dorë, për të luftuar Trump-in dhe për të krijuar sërish trazira mes aktesh dhune dhe banditizmi.

Çdo lëvizje e tillë është thjesht dhe vetëm shfaqje, përshfaqje e shëmtuar e panikut që i ka kapur leftistët, përpara furtunës që po vjen, apo edhe përpara gjithçkaje që ka ndodhur deri më sot, dhe që kurrë më parë nuk mund ta imagjinonin.

Janë gati ta fusin populin në luftë civile për të shpëtuar veten. Por është mjaftueshëm i zgjuar populli amerikan, sepse lirinë e ka fituar me shumë gjak dhe mund.

E-mail-et e ish Sekretares së Shtetit Hillary Clinton, puçi i shtetit dhe ‘Deep State’ organizuar nga Omaba, korrupsionet e Binden në Ukrainë, krime dhe skandale pafund korruptive të shumë e shumë personave të lartë në ish Administratat e Uashingtonit, po i shtyjnë drejt përdorimit të çdo forme, po përpiqen të përdorin çdo mjet për të mposhtur Trump-in.

Çdo lëvizje e këtij lloji dhe e këtij karakteri, sjell popullin amerikan më afër Presidentit Trump.

1 Comment

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Ndryshojnë Kufijtë Detarë në Mesdhe! Greqi - Itali; Greqi - Shqipëri; Greqi - Egjipt;

Next Story

Propaganda Kineze ka Paguar 19 Millionë tek Shumë Gazeta Amerikane

Latest from Opinione