Një e Moshuar Lufton me Protestuesit e Dhunshëm Për Të Ruajtur Territorin e Policisë Nga Zjarri!

Një grua e moshuar, që ecte me një kambalec “Π”, luftoi me protestuesit anarkistë në Portland, Oregon, për të shuar një zjarr të vënë prej tyre në një kosh plehrash, në territorin e Policisë, por u ndesh me qëndresën e tyre, të cilët po i ushtronin edhe presion lektik dhe fizik të moshuarës.

Ndërsa një tjetër zonje që sërish i kundërshtoi dhe qëndroi stoike përpara tyre, i hodhën bojë në fytyrë dhe në gjithë trupin.

Kjo është fytyra e anarkistëve me pagesë, kjo është fytyra monstruoze e komunistëve që po kërkojnë të shtien në dorë vendin e lirisë.

Në Amerikë nuk ka më protesta, po shfaqen shenjat e para të Luftës Civile. Janë të paepur komunistët dhe demonët për të mos lëshuar pushtetin politik dhe financiar. Amerika është e fundit në interesat e tyre.

Radhën e ka populli amerikan për t’i vënë “kapak” kazanit të demonëve, që kanë dalë në rrugë dhe që kërkojnë gjunjëzimin e Amerikës dhe amerikanëve.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Kohë të Vështira: Protestuesit e BLM do të Shkojnë në Burg!

Next Story

2014: Basha në Vatrën Sorosiane - Nga Pas i Vjen e Shkuara!

Latest from Opinione