Gjëra të Çuditshme që Ekzistojnë Vetëm në Japoni

Japonia është një vend shumë i veçantë. Është i njohur fakti që atje mund të gjesh gjërat më të çuditshme dhe njerëzit më kuriozë. Natyrisht që është një vend me kulturë mjaft të zhvilluar, me shumë dashuri për zhvillimet teknologjike dhe ndoshta një vend që nëse nuk e merr pak qetë dhe lehtë, mund të të shtangë.

Më poshtë do të lexoni gjërat më të çuditshme që mund të hasni në Japoni, për rrjedhojë nëse keni për qëllim të udhëtoni për atje, duhet të parapërgatiteni për ato me të cilat do të përballeni.

Kushtojuni vëmendje!

 • Shows’ të çuditshëm televizivë;
 • Shitës literalisht automatë për gjithçka;
 • Shalqinët kubikë shumë të shtrenjtë;
 • Kafeterinë ku merr me qera përqafime;
 • WC-të më bashkëpunuese dhe më të zgjuara në botë;
 • Banjat me ‘noodles’;
 • Konkursi i qarjes së bebeve sumo;
 • Gjithashtu, Goxilla është banor nderi në Japoni;
 • Dhëmbët e shtrembër janë në modë;
 • Gjumi në punë që konsiderohet përqëndrim;
 • Semaforët blu;
 • Ishulli i lepujve;
 • Sulmin e bakshishit;
 • Mosekzistencën e emërtimeve nëpër rrugë;

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Kur Majmuni Qëndron Pranë Njeriut, e Pret Burgu!

Next Story

Marine Le Pen Kundër Emigrantëve të Paligjshëm & Protestave të Dhunshme në Paris

Latest from Info

Perëndia Trini

Që në moshë të vogël themi fjalët: “Besoj në një Perëndi…!” Kemi mësuar se Perëndia është