Kandidati Biden, Simbol i Devijancës dhe Imoralitetit!

Emanuel Kant do të shkruante: “Të veprosh në mënyrë të tillë, që parimi mbi të cilim mbështet veprimin, të mund të bëhet ligj global”.

Meqë ky kandidat majtist proklamon dhe predikon globalizëm dhe internacionalizëm, bazuar tek verpat e tij, mes së cilave lexojmë parimin ku mbështetet, do ta bëjë ligj global, që xhaxhai të mund të puthë në buzë (gojë) mbesën e tij. Kjo është shoqëria globale që duan të ndërtojnë demonët e politikës globale!

Cilët jana ata që nuk e kanë parë këtë foto? Të pakët, shumë të pakët!

E cilët janë ata që e kanë parë këtë foto dhe nuk janë tronditur? Fatkeqësisht jo aq të pakët!

Por nuk janë aq në numër, sa të mposhtin të ndryshmit dhe të pangjashmit me ta. #MAGA2020

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

U Çmend Erdogani - Bojkot për Produktet Franceze!

Next Story

Aleanca Botërore e Mjekëve: "Covid-19 Nuk Është Pandemi, por Një Grip Normal!" (video)

Latest from Opinione