Rusia Emëroi Ambasador të Ri në Qipro, Një Mysliman!

Thuhet se ambasadori i emëruar sot, është mysliman.

Presidenti rus Vladimir Putin emëroi Murat Mohametovich Ziazikov si ambasador të ri në Qipro, duke zëvendësuar Stanislav Osatsin.

Zyazikov ka shërbyer si president i Ingushetisë në vitet 2002-08.

Në periudhën 2008-2012 ka shërbyer si këshilltar i Presidentit Putin;

Nga viti 2012 e deri më sot është zëvendës-përfaqësues i plotfuqishëm i Presidentit rus në Federatën Ruse;

Ka qenë agjent i KGB-së Sovjetike dhe më vonë i FSB-së Ruse, si dhe një bashkëpunëtor i ngushtë i Vladimir Putin dhe Dmitry Medvedev.

Pse ky ndryshim ambasadori pikërisht tani? Dhe ku? Në Qipron e uzurpuar në 1/3 e saj nga turqit.

Asgjë që ndodh sot dhe në vazhdim nuk është rastësi.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Rusia Gjermanisë: Kalove Vijën e Kuqe - Nuk Ka Kthim!

Next Story

Rusi - FSB Arreston Drejtor Fabrike Avionësh - Tradhëti Kombëtare

Latest from Info