U Çmend Erdogani – Bojkot për Produktet Franceze!

Presidenti turk Erdogan u bëri ftesë turqve për të bojkotuar produktet franceze, ndërkohë që bëri një krahasim të trajtimit që u është bërë muslimanëve në Europë pas Luftës së II Botërore, që është i ngjashëm me atë të hebrenjve përpara kësaj Lufte. “Siç thuhet në Francë ‘mos konsumoni marka turke’, i drejtohem nga kjo foltorëve kombësave të mi, që to mos blejnë dhe të mos konsumojnë mallra të markave franceze”, deklaroi presidenti Erdogan në një fjalim të tijin në Ankara.

Në të njëjtin fjalim Erdogani foli për formën sesi janë trajtuar muslimanët në Europë, krahasuar me hebrenjtë, kryesisht pas Luftës së II Botërore, si dhe akuzoi disa udhëheqës europianë për “fashizëm” dhe “nazizëm”. “Një fushatë pushkatimi pa gjyq, e ngjashme me atë të hebrenjve të Europës së para Luftës së II Botërore, po bëhet kundër muslimanëve”, tha presidenti turk në fjalimin e tij.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Këmbëngul Erdogani për Presidentin Macron: "Ta Shikojë një Psikolog sepse i Jam Bërë Ide Fikse"!

Next Story

Kandidati Biden, Simbol i Devijancës dhe Imoralitetit!

Latest from Info