Filloi Përmbysja – Fitore e Madhe për Proçesin Zgjedhor në Penssylvania!

Drejtuesit e fushatës së Presidentit Trump zyrtarisht njoftojnë për një lajm të mirë.

Pennsylvania iu bind kërkesës së Komitetit Kombëtar Republikan dhe Grupit Drejtues të Fushatës së Presidentit Trum, se Sekretarja e Shtetit të Penssylvania në mënyrë të paligjshme shtoi afatin për votuesit e munguar, lidhur me provat e identifikimit të tyre, për të votuar pas orës zyrtare të mbylljes së zgjedhjeve.

Gjykata vendosi se Sekretarja Kathy Boockvar “shkeli autoritetin statutor” për të shtuar afatin e vendosur nga ligji, si dhe urdhëroi mosnumërimin e votave të vonuara, apo atyre votave që u futën në kuti, pas mbylljes së proçesit të votimit, sipas orarit zyrtare të përcaktuar me ligj.

Kjo është një fitore e madhe për Presidentin Trump dhe për patriotët amerikanë që kërkojnë zgjedhje të ndershme, në kundërshtim me të majtët që janë të gatshëm ta manipulojnë votën dhe ta vjedhin atë, vullnetin e popullit, duke e mashtruar.

Beteja është e gjatë, derisa të mbyllet me suskes në mbrojtje të integritetit të Zgjedhjeve, ndaj Presidenti amerikan u bën thirrje të gjithëve të jenë në linjën frontale të mbështetjes së votës legjitime dhe përballjes me të gjithë ata që u përpoqën ta manipulojnë atë, për të përmbysur rezultatin e zgjedhjeve.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Kreu i Komisionit Federal të Zgjedhjeve në SHBA, Goditi: "Rezultatet Janë Ilegjitime"!

Next Story

Lockdown-i dhe Shteti Policesk po Vrasin & po Instalojnë Diktaturën!

Latest from Info