Kreu i Komisionit Federal të Zgjedhjeve në SHBA, Goditi: “Rezultatet Janë Ilegjitime”!

Kryetari i Komisionit Federal të Zgjedhjeve (FEC) Trey Trainor goditi me çomage, duke deklaruar se rezultatet janë “të paligjshme”. Trainor ka bërë këtë deklaratë, që në thelb është një njoftim bombë, pas hetimeve në numërimin e votave në Pensilvani.

Kryetari i FEC thotë se, bazuar në informacioni i mbledhur nga Pennsylvania dhe gjetiu në SHBA, këto zgjedhje presidenciale janë të paligjshme. Zyrtari më i lartë i zgjedhjeve në Shtetet e Bashkuara, konfirmoi se, sipas mendimit të tij profesional, “nuk ka pasur transparencë në zgjedhje”.

Provat e prodhuara deri më tani e kanë çuar atë të shpallë publikisht pohimin se “këto zgjedhje janë të paligjshme”. Ai hodhi bombën në mediat liberale të lajmeve në Newsmax kur bëri njoftimin, duke thënë se ai beson dhe ka prova se, “në këto zgjedhje ka mashtrim të votuesve”.

“Nuk ka asnjë arsye të ligjshme që vëzhguesve të mos u lejohet prezenca në numërimin e votave – konfirmoi Trainor, duke shtuar se – numërimi i votave duhet të konsiderohet ‘i paligjshëm'”.

Njoftimi nga Trainor, zyrtari më i lartë i Zgjedhjeve Federale të Amerikës, ua zhyt, ua fundos anijen atyre që rendën me ngut të deklaronin fitoren për kandidatin demokrat Joe Biden, si dhe nxin dhe njollos të gjitha ata të tjerë që me po të njëjtin ngut, rendën të uronin për “fitoren” imagjinare kandidatin majtist Biden.

Duke folur për Newsmax, Kreu i FEC Trainor theksoi rëndësinë e integritetit të zgjedhjeve: “Pavarësisht urdhrit të gjykatës që lejonte kampanjën e Trump të dërgonte vëzhgues për të parë numërimin e votave në Pensilvani, ata nuk janë lejuar të vëzhgojnë, as të futen në qendrat e numërimit… kuptimplotë për këdo ky veprim. Kur vëzhguesve u është lejuar të vëzhgojnë, janë vendosur aq shumë larg, sa ka qënë i pamundur vëzhgimi. Thënë thjesht, nuk ka pasur transparencë në zgjedhje.

I gjithë sistemi ynë politik bazohet në transparencë për të shmangur shfaqjen e korrupsionit. Nëse ligji nuk ndiqet, që ky është rasti, atëherë këto zgjedhje konsiderohen të paligjshme.”

Kreu i FEC parashikon se akuzat janë mjaft serioze që “çështja të përfundojë në Gjykatën e Lartë”.

2 Comments

  1. Te paligjshme =ilegjitime.
    Se kur lelon titullin dhe jane legjitime, dhe artikullin jane te paligjshme nuk shkon.

    Mendoj se eshte nje harrese e vogel nga ana juaj.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Trump Shpallet Fitues në North Carolina!

Next Story

Filloi Përmbysja - Fitore e Madhe për Proçesin Zgjedhor në Penssylvania!

Latest from Info