Pozitiv me Covid-19 Presidentzi Francez Macron – Çfarë Medikamente do të Përdorë?

/

Pozitiv me Covid-19, deklaron zyrtarisht ‘Elysse’, për presidentin francez Emmanuel Macron.

Do të ishte mirë që në raste të tilla të bëhej publike për të gjithë se çfarë medikamente dhe terapi përdoren për drejtuesit e lartë të shteteve, teksa të gjithë ata që janë prekur, janë shëruar dhe askush nuk ka rrezikuar jetën. Ndërkohë që deklarohen miliona të vdekur në popullsi, njerëz të tjeshtë, si ne.

A nuk ju bën çudi?

Shërimi pas terapive të personave në krye të qeverive dhe organizmeve ndërkombëtarë, është fakt që tregon se një kokteil medikamentesh e shëron të prekurin nga virusi dhe kështu nxjerr tërësisht të pavlefshme të gjitha përpjekjet për një vaksinë antropoktone.

Pse duhet të shpenzohen miliarda për një vaksinë dhe nuk bëhen përpjekje për një kokteil medikamentesh, përderisa me fakte tashmë, bindemi që shërojnë dhe shpërtojnë jetë?

2 Comments

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

SHBA: 18% e Komisionit të FDA Votoi Kundër Vaksinës së 'Pfizer': "Vaksinë e Rrezikshme"!

Next Story

Trump: "Nuk Dorëzohem, Nuk Tërhiqem!"

Latest from Info