Kryengritja Shtrihet në Disa Shtete të SHBA-ve!

Shtrihet vala e kryengritjes në SHBA.

Siç dhe raportohet, protestues kanë zaptuar godina qeveritare në Kansas, Georgia, Denver dhe Atlanta.

4 Comments

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Protestuesit në Zyrën e Pelosit - Kompjuteri i Saj i Hapur - Pelosi u Zhduk pa Lënë Gjurmë!

Next Story

Të Zgjedhurit Braktisën Detyrën, Teksa Dhjetra Anëtarë të ANTIFA Kryenin Vandalizma, të Ndihmuar nga Policia!

Latest from Info

Ati ynë!

Teksa studiojmë “Ati ynë” që na mësoi Jezu Krishti, kuptojmë gjithnjë e më shumë se është