Protestuesit në Zyrën e Pelosit – Kompjuteri i Saj i Hapur – Pelosi u Zhduk pa Lënë Gjurmë!

Gazetarë në zyrën e pelosit po lexojnë komunikimet e saj, sepse kompjuterin në nxitim e sipër e la hapur.

Me mijëra protestues gjenden brenda godinës së Kapitolit.

Fillimi i Revolucionit të përmbysjes së globalistëve leftistë.

https://twitter.com/ElijahSchaffer/status/1346905425543917573/photo/1

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Trump dhe Mbështetës të Tij do të Marshojnë Drejt Kapitolit - Mbështetësit Kërkojnë të Hyjnë në Kongres! (Video)

Next Story

Kryengritja Shtrihet në Disa Shtete të SHBA-ve!

Latest from Info