Burime të Huaja Flasim për ‘Audio’ të Çështjes Kriminale #Kosovogate – Audio Biden – Rama / Biden – Thaçi / Biden – Haradinaj!

#Topsecret: Planet dhe strategjitë e Deep State për tjetërsimin e Kosovës.

#Kosovogate tregon aktivitetin kriminal të Biden dhe kontaktet e tij me drejtuesit e Kosovës dhe Shqipërisë, aktivitet që rrëzon tërësisht gjithçka thuhet dhe propagandohet nëpër Media. Një çështje ku propaganda mediatike dhe e vërteta nuk pikëtakohen askund me njëra-tjetrën.

Media dhe burime të huaja informacioni bëjnë të ditur që materialet audio lidhur me bisedat që ka bërë Biden me Edi Ramën, Thaçin, Haradinajn dhe të tjerë, për çështjen e Kosovës, do të shikojnë dritën e publikimit (ThRApp).

#Kosovogate duket të jetë akti më kriminal ndaj Kosovës, i së majtës amerikane, bazuar tek reporterë dhe gazetarë të huaj investigativë amerikanë, francezë dhe rusë që janë angazhuar prej dy dekadash me çështjen.

1 Comment

  1. Një deshtim final i Bidenit per te rrokur presidencën do hidhte dritë ne çeshtjen e Kosovës. Ndryshe, çdo gjë do mbulohet krejt per ca kohe.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Bankeri Benjamin de Rothschild, Pronari i "Edmond de Rothschild Group", Vdiq në Moshën 57 Vjeç!

Next Story

Del Ushtria në Rrugët e Shumë Shteteve në SHBA!

Latest from Info