Zyrat e Kompanisë Amazon u Pushtuan nga Flakët! (Video)

/

Në asnjë Media nuk po lexojmë një prej informacioneve më të rëndësishme të ditës. Është pikërisht fakti që zyrat qëndrore të të dhënave të kompanisë Amazon u pushtuan nga flakët.

Qytetarë rastësorë kanë filmuar ngjarjen dhe e kanë bërë atë publike në Amerikë, por asnjë Media në Amerikë, apo në botë nuk jep asnjë informacion të tillë.

Pse? Një ‘pse’ që e themi sa herë që heshtja na intrigon, sa herë që përpjekja për fshehje informacioni na bind për diçka serioze që ndodh prapa kuintave.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Deklasifikime që Zhveshin 'Deep State' & të Majtën Amerikane - E Gjatë lista!

Next Story

Kthehet Online Rrjeti Social "Parler" - Mesazh nga CEO!

Latest from Info