This illustration picture shows social media application logo from Parler displayed on a smartphone in Arlington, Virginia on July 2, 2020. - Amid rising turmoil in social media, recently formed social network Parler is gaining with prominent political conservatives who claim their voices are being silenced by Silicon Valley giants. Parler, founded in Nevada in 2018, bills itself as an alternative to "ideological suppression" at other social networks. (Photo by Olivier DOULIERY / AFP) (Photo by OLIVIER DOULIERY/AFP via Getty Images)

Kthehet Online Rrjeti Social “Parler” – Mesazh nga CEO!

Website i Rrjetit Social “Parler” u shfaq papritur online, me një mesazh nga CEO i tij John Matze, i cili shkruan: “Tungjatjeta botë, qënkemi në funksion?”

“Më duket koha më e përshtatshme për t’ju kujtuar – atyre që na duan dhe atyre që na urrejnë – pse e krijuam këtë platformë. Ne besojmë se privatsia është e pacënueshme dhe fjala e lirë është fondamentale, kryesisht për një media sociale.

Qëllimi ynë ka qënë gjithmonë që të ofrojmë një hapësirë publike jo-partizane, ku individët mund të argëtohen dhe të kënaqen, si dhe të ushtrojnë liritë dhe të drejtat e tyre të komunikimit. Do të zgjidhim çdo sfidë që kemi përpara dhe ju ftojmë dhe mirëpresim të vini sa më shpejt tek ne.

Ne nuk do të lejojmë të cënohet diskursi publik me asnjë formë.”

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Zyrat e Kompanisë Amazon u Pushtuan nga Flakët! (Video)

Next Story

Baza më e Re e Ushtrisë Amerikane: Uashington DC!

Latest from Info