Deklasifikime që Zhveshin ‘Deep State’ & të Majtën Amerikane – E Gjatë lista!

Disa nga deklasifikimet që do të tronditin themelet e Shteteve:

Deklasifikim i raportit të Avokatit të Popullit mbi politizimin e inteligjencës dhe kërcënimet e jashtme mbi zgjedhjet.

Deklasifikim i DNI Ariu ICA për kërcënim të zgjedhjeve 2020.

Deklasifikim i Investigimeve të Abuzime FISA / 11 Transkiptime.

Deklasifikim i Aktivitetit të Departamentit të Shtetit në Institutin Vilorogjik të Wuhan.

Deklasifikim i listës së gjatë të punëve të realizuara të Administratës Trump.

Deklasifikim NSC Strategjia Indo-Pacifike mbi Kinën.

Deklasifikim i deklaratave ‘Black Vault’ të dokumentave të CIAs për UFO-t.

Deklasifikim i raportit mbi gjetjet e investigimeve të Senatit mbi financimet që Administrata Obama i ka dhënë bashkëpunëtorëve të al-Qaeda.

Deklasifikim i raporteve të FBI mbi E-mail-et e Hunter Biden Burisma.

Deklasifikim i gjurmuesve të Vaksinës Covid-19.

Deklasifikim i raportit Navarro, tre volume.

Deklasifikim i Projektit Amistad lidhur me Zgjedhjet, i oligarkut Zuckerberg.

Deklasifikim i auditeve dhe analizave të Dominion, Rajoni Antrim, Michigan.

Deklasifikim i raportit të Komisionit të Sigurisë së Senatit dhe Komitetit të Financave mbi Hunter Biden.

Deklasifikim i manipulimit infografik të votës.

Deklasifikim i çështjes me mashtrimin rus (3 pjesë).

Deklasifikim i dokumentave të Hunter Biden.

Deklasifikim i raporteve shtesë në konfliktet potenciale krijuar nga familja Biden dhe Marrëvedhjet sipërmarrëse të saj me të huaj.

Deklasifikim i dokumentave që nuk i hapi Jim Comey si materiale të klasifikuara, lidhur me krimet e Hillary Clinton.

Deklasifikim i E-mail-eve të kuadrove të lartë të Departamentit të Shtetit.

Deklasifikim i dokumentave mes së cilave CIA i referohet FBI për investigime në fushatën e Clinton.

Deklasifikim informacioni dhënë nga virologu kinez dhe publikimi i evidencave se Covid-19 u krijua në laborator.

Deklasifikim i dokumentave mbi spiunazhin në Ukrainë.

Deklasifikim i raporteve që FBI i dërgonte Hillary Clinton.

Deklasifikim i kërkesave për deponim të Julian Assange.

Deklasifikim i vendimeve të SCOTUS pro dhe për SOROS dhe ‘Open Society’.

Deklasifikim i Pizzagate links / Arkivat.

Deklasifikim i fakteve për Soros dhe aktivitetin e Organizatave Amerikane të tij.

Deklasifikim doklumentacioni për skandalet me uraniumin.

Deklasifikim i dokumentave për J.F. Kennedy.

Deklasifikim i fushatës për kultin satanik dhe kalendari faqe 22.

Deklasifikim i dokumentave leaks të Google.

Deklasifikim i ekperimenteve me motin / klimën.

Deklasifikim i librit të zi të Epstein.

Deklasifikim i patentave për modifikimin e motit / klimës.

***

Do të deklasifikohen edhe shumë e shumë dokumenta të tjerë sekretë, që do të tregojnë fytyrën e vërtetë kryesisht të së majtës amerikane, të Partisë Demokratike që veçse e tillë nuk është, të drejtuesve të SHBA-ve që meritojnë ndërshkim, teksa mes punës dhe taksave të amerikanëve liridashës, paqedashës dhe filodemokratë kanë shkatërruar Amerikën, si dhe kanë krijuar probleme në qindra milionë banorë në mbarë globin, sërish pa përfitime direkte për amerikanin e thjeshtë.

Drejtues që nuk punojnë për shtetasit e tyre, meritojnë vetëm një vendim ndëshkimi!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Trump Deklasifikon Dokumenta nga Çështja #Obamagate!

Next Story

Zyrat e Kompanisë Amazon u Pushtuan nga Flakët! (Video)

Latest from Info