Fjalimi i Trump në CPAC – LIVE!

Ndiqni liove fjalimin e Trump në CPAC.

Mesazhe për të ardhmen politike të Partisë Republikane dhe të djathtës amerikane në përgjithësi. Priten mesazhe të forta dhe të qarta!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

M. Weber: "Të Pajisim Qytetarët me Pasaportë Vaksinimi sa më Shpejt që të Jetë e Mundur!"

Next Story

Europianët Morën Jetën në Duar: Injoruan Masat Kufizuese të Qeverive dhe Dolën Jashtë në Mënyrë Masive! (foto)

Latest from Info