Previous Story

Filozofo-teologo-juristo-gazetari Bëri Gafën e Rradhës me Greqishten dhe Aristotelin!

Next Story

Qeveria Greke më e Devotshmja në Implementimin e "The Great Reset"

Latest from Opinione

“Juda” i Padukshëm!

Mashtruesin politik mund dhe duhet ta nxjerrin zbuluar, mund dhe duhet ta akuzojnë publikisht, skeptikët dhe