Fenomene Apokaliptike në Epokën e Vaksinimit të Detyruar – Po Flet Perëndia dhe Natyra Vallë Kundër Demonëve në Qeverisje?!

Të paktën 103 të vdekur nga përmbytjet në Gjermani dhe më shumë se 3 të vdekur në Belgjikë. Më shumë se 1300 persona të zhdukur nga përmbytjet e ditëve të fundit dhe 118 të vdekur në të gjithë Europën.

Pritet rritje e numrit të të vdekurve, pa qënë të sigurtë për shifrën.

Të tillë katastrofë nuk kanë parë ndonjëherë, sipas deklaratave të drejtuesve të këtyre vendeve. Situata është realisht traumatike, tragjike dhe e frikshme.

R.I.P.

Τραγωδία στη Γερμανία: Στους 103 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Εκατοντάδες αγνοούμενοι
Τραγωδία στη Γερμανία: Στους 103 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Εκατοντάδες αγνοούμενοι
Κακοκαιρία στη Γερμανία
Πλημμύρες στη Γερμανία
Πλημμύρες στη Γερμανία: Δεκάδες νεκροί, τουλάχιστον 1300 οι αγνοούμενοι
Εθνική τραγωδία σε Γερμανία και Βέλγιο - Δεκάδες νεκροί από τις πλημμύρες | Liberal.gr
Γερμανία: Εθνική τραγωδία με δεκάδες νεκρούς και τουλάχιστον 1.300 αγνοουμένους
Pin on Κόσμος
Πλημμύρες στη Γερμανία: Δεκάδες νεκροί, τουλάχιστον 1300 οι αγνοούμενοι | Cityportal.gr
Γερμανία και Μπενελούξ στο έλεος των πλημμύρων | Protagon.gr
Στο έλεος των πλημμυρών η Γερμανία: 81 νεκροί, εκατοντάδες αγνοούμενοι - Μέρκελ: Θα είμαστε μαζί σας - CNN.gr
Απίστευτες εικόνες από τις πλημμύρες στη Γερμανία – Συγκλονισμένη η Μέρκελ (vids) | Debater
Τραγωδία στη Γερμανία: 67 νεκροί και 1.300 αγνοούμενοι από τις φοβερές πλημμύρες | Protagon.gr
Γερμανία: 67 νεκροί και 1300 αγνοούμενοι στη Ρηνανία από τις πλημμύρες - Ανυπολόγιστες καταστροφές (Photos - Video) - Documento
Πλημμύρες - Γερμανία: Ασύλληπτη η τραγωδία - 67 οι νεκροί - 1.300 οι αγνοούμενοι | Epoli.gr | ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γερμανία: Τουλάχιστον 1.300 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες - Παραπολιτικά Αργολίδα
Δεκάδες νεκροί από τις πλημμύρες στην Ευρώπη - 1300 αγνοούμενοι στην Γερμανία | Euronews
Στους 33 ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη δυτική Γερμανία
Τουλάχιστον 1.300 οι αγνοούμενοι στη Γερμανία μετά τις πλημμύρες
Γερμανία: 67 νεκροί στις πλημμύρες-“Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια καταστροφή», δήλωσε η Πρωθυπουργός Ρηνανίας – Παλατινάτου | Bank Wars - Τράπεζες

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Vendime në Athinë për Diktaturë me Vaksinë - Mijëra Grekë Kundër Vaksinave në Protestë, pa Maska dhe me "Krishti u Ngjall"!

Next Story

Me Substanca Narkotike Mundesh... pa Vaksinë nuk Mund të Hysh në Restorant dhe Kudo!

Latest from Info

Shën Andoni i Madh

Asketi i krishterë i Egjiptit dhe themeluesi i jetës murgërore / asketike në Lindje. Kujtohet dhe