“Elektroshok” me Çmimet e Energjisë Elektrike në Europë

/

Për shkak të sanksioneve kundër Rusisë, çmimi i energjisë elektrike ka shkuar në nivele si kurrë më parë në të gjitha vendet e Europës, por me një dallim, Spanjën dhe Portugalinë ku oligarkia ekonomike nuk është lejuar të prekë sektorin e energjisë, siç ndodh në pjesën tjetër të Europës, me qeveri në duart e oligarkëve.

Nuk po komentojmë çmimin e energjisë elektrike në Rusi, 16 herë më i ulët krahasuar me Francën për shembull.

Nuk ka më vend për fjalë, pasi kjo hartografi flet për realitetin me shifra dhe na lë pa fjalë, pa atë fjalë që na ndan nga shtazët.

Image

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Quo Vadis Europa? (nga Helene Glykatzi Ahrweiler)

Next Story

Harresë për Qipron dhe Lot për Ukrainën, Perëndim Hipokrit!

Latest from Info

Ati ynë!

Teksa studiojmë “Ati ynë” që na mësoi Jezu Krishti, kuptojmë gjithnjë e më shumë se është