Pa Skrupuj Bashkëshortja e Zelenskit u Thotë Europianëve “Varfërohuni për Hir të Ukrainës”

/

Bashkëshortja e V. Zelenskit, Olena, dha disa përgjigje pa skrupuj gjatë intervistës së saj dhënë BBC-së, lidhur me atë se, miliona europianë do të vuajnë gjatë këtij dimri për shkak të ngritjes së çmimeve dhe mungesës së energjisë.

Olena gjatë intervistës tekstualisht tha: “kur ti fillon dhe numëron centët në xhepat e tu, apo në llogarinë tënde bankare, ne numërojmë jetë të humbura”.

Po nuk i tha ndokush presidentit Zelenski të mos negocionte, por ta çonte vendin e tij në luftë. Nuk i tha askush Zelenskit që të bombardonte rusofonët e paarmatosur në Donec dhe të kërcënonte Rusinë me anëtarësim të Ukrainës në NATO.

Gjithashtu, i duhet thënë “madamës” se europianët numërojnë paratë e tyre pasi i kanë të pakta, në ndryshim nga Zelenski që ka një pasuri prej 5 miliardë dollarësh, pasuri që nuk e ka bërë nga të ardhurat e tij si komedian dhe as nga paga si president i Ukrainës.

Fytyra e realitetit presidencial ukranez, pa maska, ‘live’ në BBC, mishëruar edhe tek gjysma plotësuese e Zelenskit.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Njohuri të Ndaluara: Dhoma e 5të e Zemrës si Dalja e Emergjencës nga Matrix!

Next Story

Gjermani / ArcelorMittal: Mbyllet Metalurgjia më e Madhe në Europë, pas "Vulosjes" së Nord Stream 1!

Latest from Info

Ati ynë!

Teksa studiojmë “Ati ynë” që na mësoi Jezu Krishti, kuptojmë gjithnjë e më shumë se është