Çeçenët Përkrah Ukrainës (video)

Në të njëjtën kohë çeçenët po kthehen në Ukrainë me forca që janë nisur sërish për në frontet e luftës, pasi ishin larguar forcat e para që kishin marrë pjesë në fazën fillestare të operacionit dhe ku dhjtera qindra ushtarë çeçenë humbën jetën.

Forcat e reja do të kontribuojnë në kundërsulmin e planifikuar nga forcat ruse në Kharkiv, deklaruar nga Ministria e Mbrojtjes së Rusisë.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

3.000 Ukrainas Humbën Jetën Dje Gjatë Kundërsulmit Rus - Pas Fitores Hipotetike të Ukrainës

Next Story

Faza Tjetër e Kësaj Lufte Hibride Kundër Njerëzimit

Latest from Info